SCHEDULE – SCOTTSDALE PULSES TOTAL 18 HOURS OF CONTINUING MEDICAL EDUCATION (CME) AVAILABLE

FRIDAY, OCTOB	ER 18, 2024 1.5 hours of CME	ROOM
5:00 – 5:30 pm	REGISTRATION	Grand Ballroom Salon I-II
5:30 – 5:45 pm <i>CME 15 MINS</i>	Introduction & Orientation to Program	Grand Ballroom I-II
5:45 – 7:00 pm <i>CME 75 MINS</i>	TMS: History, Basic Principles and Some Practical Considerations –	Grand Ballroom I-I
7:00 – 8:30 pm	EVENING RECEPTION WITH FACULTY & SPEED DATING WITH SPONSORS Small buffet & beverages	Grand Ballroom Salon III-IV
SATURDAY, OCTOBER 19, 2024 9.25 hours of CME		ROOM
6:30 - 7:00 am	BREAKFAST	Grand Ballroom Salon III-IV
7:00 - 7:15 am <i>CME 15 MINS</i>	Welcome & Orientation to Program Day	Grand Ballroom I-II
7:15 - 8:45 am <i>CME 90 MINS</i>	Basic Science to Clinical Practice, TMS becomes a Medical Treatment: Mechanism of Action & Uses of in Medical Care	Grand Ballroom I-II
8:45 – 9:00 am	Break - 15 min	Grand Ballroom Salon III-IV
9:00 - 10:00 am <i>CME 60 MINS</i>	Practical Administration of TMS Part I: Preparing before Treating	Grand Ballroom I-I
10:00 – 11:00 am CME 60 MINS	Practical Administration of TMS Part II: Targeting & Calibrating	Grand Ballroom I-II
11:00 - 11:10 am	Group Photo	Grand Ballroom Salon I-II
11:10 - 12:00 pm	LUNCH - Time with Exhibitors Lunch in Tudor Balcony	Grand Ballroom Salon III-IV
12:00 - 1:00 pm <i>CME 60 MINS</i>	Practical Administration of TMS Part III: Prescribing, Protocol Selection, and Optimization	Grand Ballroom I-II
1:00 - 1:15 pm	Break	Grand Ballroom Salon III-IV
1:15 - 2:15 pm <i>CME 60 MINS</i>	Practical Administration of TMS Practical IV: Extending, tapering, monitoring, reintroduction, maintaining, and treating special populations	Grand Ballroom I-II
2:15 - 3:15 pm <i>CME 60 MINS</i>	Practical Administration of TMS Practical V: Side Effects & Management	Grand Ballroom I-I
3:15 - 3:30 pm	Break and Transition to Hands-On Demonstrations Snacks & coffee/tea in Device Room	Grand Ballroom Salon III-IV
3:30 – 6:00 pm <i>CME 150 MINS</i>	Hands-On Demonstration and Rotations with Devices	Starlight Ballroom
6:00 pm	Attendees: Evening on your own	

SUNDAY, OCTOBER 20, 2024 7.25 hours of CME		ROOM
7:00 - 7:30 am	BREAKFAST	Grand Ballroom Salon III-IV
7:30 - 7:45 am CME 15 MINS	Welcome & Orientation to Day & Exam	Grand Ballroom I-II
7:45 - 8:45 am <i>CME 60 MINS</i>	Beyond Depression I: Migraine and Pain, OCD, Smoking Cessation	Grand Ballroom I-II
8:45 - 9:00 am	BREAK	Grand Ballroom Salon III-IV
9:00 -10:00 am <i>CME 60 MINS</i>	Beyond Indications: Other Evidence Based Uses of TMS	Grand Ballroom I-II
10:00 - 11:00 am <i>CME 60 MINS</i>	Insurance & Financial Matters	Grand Ballroom I-II
11:00 - 11:20 am	BREAK AND GRAB BOX LUNCH - BRING BACK TO LECTURE HALL	Grand Ballroom Salon III-IV
11:20 - 12:20 am <i>CME 60 MINS</i>	TMS Business and Marketing	Grand Ballroom I-II
12:20 -12:45 pm	BREAK	Grand Ballroom Salon III-IV
12:45 - 2:45 pm <i>CME 120 MINS</i>	Questions & Knowledge Exchange	Grand Ballroom I-II
2:45 pm CME 60 MINS	Dismissal & TEST ON YOUR OWN	